Druhý ročník memoriálu Adriána Sivoňa U20

Vytlačiť

Na druhom ročníku sa zúčastnilo 6 mužstiev. Najmladšie mužstvo SFKO nevyhralo ani jeden zápas, ale svojím výkonom prekvapilo. Do ďalších ročníkov môžu byť spestrením turnajov.

Turnaj bol pre chlapcov vo veku U 20, divokú kartu dostalo mužstvo Starci Veteránka zo strediska SDB Námestovo. Už v prvom zápase zistili, že to nebude ľahké, keď proti SFKO prehrávali 2:4. Prekvapenie sa nekonalo a zápas otočili na 6:4. Mužstvo Wamp vyhralo v skupine všetky zápasy. V zápasoch s SFKO a Staracami Veteránka sa natrápili s výsledkami 2:1. Mužstvá Fenomén, Rick & Roll a Micro team boli nesmierne vyrovnané, nasvedčujú tomu aj výsledky.

Zápas o 5. miesto bol nesmierne vyrovnaný a skončil až po penaltách. V prvom semifinále si Wamp s prehľadom poradil s Rick & Roll 4:3. V druhom semifinále to bolo dramatické. Starci Veteránka udržali jednogólový náskok a vyhrali nad Fenoménom 2:1.

O 3. miesto hralo mužstvo Rick & Roll a Fenomén. Čakal sa vyrovnaný zápas. V skupine Fenomén vyhral 5:4. Chlapci z Rick & Rollu sa z prvého zápasu poučili, Fenomén porazili 4:2 a zaslúžene získali bronz.

Finále! Wamp nestratil ani bod a tak bol favoritom. Zápas v skupine bol vyrovnaný a tak sa očakával aj finálový zápas. Wamp hral lepšie, ale skúsené mužstvo Starci Veteránka čakalo na chyby. Dostalo sa do dvojgólového vedenia 3:1. Posledné 2. minúty zápasu hral Wamp na polovici súpera. Mužstvo strieľalo z každej pozície, ale brankár súpera podržal svoj tím.

Najlepším brankárom turnaja sa stal Matúš Hucík z tímu Starci Veteránka a titul najlepší strelec si pripísal Peter Hrkeľ z tímu SFKO.

Miro a Slávka Vorekoví